COVID -19

Trenutna situacija u kojoj se našao cijeli svijet svima nam je promijenila stil i način života. Ono što nam je donedavno bilo normalno dobilo je novi smisao.

Kako bismo se zaštitili od infekcije Covid-19, potrebno je i više nego inače voditi računa o higijeni, kako vlastitoj tako i onoj u prostoru u kojem boravimo.

Najbolji način u borbi protiv virusa leži upravo u adekvatnoj dezinfekciji prostora koja svojim djelovanjem znatno smanjuje ili sprječava njihovo daljnje širenje.

Pravovremenom i profesionalno provedenom dezinfekcijom možemo smanjiti rizik od zaraze koronavirusom.

Dezinfekciju prostora vršimo specijaliziranim uređajima, koristeći dezinficijense propisane od strane Ministarstva zdravlja , a za suzbijanje koronavirusa.

Objekti za koje pružamo usluge:
  • poslovni prostori
  • stanovi i kuće
  • liftovi, stubišta, rukohvati
  • trgovine
  • domovi umirovljenika
  • vrtići i škole
  • ordinacije
Kao LICENCIRANA tvrtka od strane Ministarstva zdravstva nudimo naše usluge kao javnozdravstvenu mjeru protiv ZARAZE novonastalim koronavirusom.
PREVENTIVNA DEZINFEKCIJA STAMBENIH ZGRADA

Radi sprječavanja nekontroliranog širenja zaraze koronavirusom, a u skladu sa uputama epidemioloških službi o pridržavanju higijenskih mjera, preporučuje se preventivna dezinfekcija stambenih zgrada i to svih zajedničkih prostora: stubišta, liftova, rukohvata, poštanskih sandučića, ulaznih vrata i ostalih zajedničkih prostora stambenih zgrada .

Da bismo se zaštitili od koronavirusa potrebno je dezinfekciju provesti od strane ovlaštene tvrtke koja je specijalizirana za takvu vrstu djelatnosti.

Pestic d.o.o. za dezinfekciju koristi dezinficijense prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a na način da se pomoću specijaliziranih ULV raspršivača preparat raspršuje u mikročestice vršeći dezinfekciju zraka, predmeta i okoline.